Optrekgordijnen
Afhankelijk van uw stijl kunt u een vouwgordijn gebruiken om een traditionele kameropstelling te versterken, een gezellige sfeer te scheppen, een nadrukkelijk design statement te maken of subtiele eenvoud toe te voegen aan uw huis.

Het gordijn laat zich gemakkelijk bedienen, het vouwt en ontvouwt precies op de hoogte die u wilt. Deze gordijnen zijn ook elektrisch te verkrijgen met een kanaalzender zodat u ze met een druk op de knop kan laten opentrekken of sluiten. Als gespecialiseerde elektrische dealer kunnen wij deze ook laten aansluiten op domotica. 

Wij maken deze gordijnen volledig zelf en ze zijn dan ook in zeer diverse stoffen te verkrijgen van transparant tot afsluitend, gevoerd of ongevoerd.
Deze gordijnen zijn ook zeer onderhoudsvriendelijk.

NIEUW!
Van 620 kettingbediend systeem naar 560 gemotoriseerd batterijsysteem.Vergeet kettingbediende systemen en schakel over op comfort. Met de nieuwe ombouwkit van Decoline transformeer je jouw kettingbediend systeem in een handomdraai naar een elektrische variant. Gemakkelijk te installeren, betaalbaar en toepasbaar op vrijwel ieder 620 systeem. Vandaag stellen we u graag een unieke oplossing voor waarbij u kunt winnen aan comfort. Heeft u moeilijk bereikbare of zware optreksystemen? Of ziet u er gewoon tegenop ze dagelijks op en neer te laten? Vergeet uw handmatig systeem, u opent en sluit uw gordijnen vanaf nu automatisch met slechts één klik op de knop. Dankzij Decoline zijn nieuwe ombouwkit, bouwt u zelf uw kettingbediend systeem om naar een elektrische variant en dit in een handomdraai! Makkelijk te installeren, op batterijen en betaalbaar.