Over VdS Decor

Onze zaak is nog een echt familiebedrijf bestaande uit een jong maar ervaren interieurteam dat zich toespitst op het ontwerpen en volledig uitvoeren van sfeervolle raamdecoraties voor particulieren en bedrijven.

Een mooie raamdecoratie, een mooi interieur verdient een degelijke aanpak. Wij komen dan ook graag tot bij u thuis om vrijblijvend te komen opmeten, advies te geven en de kleurkeuze van uw raamdecoratie in uw eigen interieur te doen.
Sinds 2009 zijn wij ook een officiële Luxaflex Inpiration Dealer. Alle Luxaflex producten zijn verkrijgbaar en worden mooi gepresenteerd bij ons. Bovendien zijn wij verkozen tot Luxaflex Inspiration Dealer van het jaar 2012!

Het VdS Decor team is ook gespecialiseerd in elektrische raamdecoratie: optrekgordijnen, sluitgordijnen, lamellen, rolgordijnen,... Gemotoriseerde raamdecoratie maakt voor u het verschil door het gebruiksgemak, de langere levensduur van de producten, het extra decoratieve effect vermits er geen bedieningen meer zichtbaar zijn en door de extra beveiligingsmogelijkheden.