Horizontale jaloezieën
Deze jaloezieën heeft voor elke raamafmeting unieke oplossingen en decoratieve opties.
Wij hebben een enorm assortiment aan kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes zodat u alles kunt omtoveren naar uw eigen stijl.
De materialen van hoge kwaliteit en de verbeterde bedieningssystemen bieden u comfort, optimale lichtregeling en een persoonlijk ontwerp waarmee u uw inrichting helemaal “af” kunt maken.

Er is een collectie houten, aluminium en vlinderjaloezieën verkrijgbaar.
In de houten collectie staat de warme beleving van hout centraal. U geniet hiermee van een rijke kleurschakering, de opvallende patroontekeningen en de warme sfeer die dit hout uitademt. Het hout dat hiervoor gebruikt wordt, heeft bijna altijd het FSC keurmerk waarmee we onze betrokkenheid bij een duurzame wereld aantonen. 
De vlinderjaloezieën bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieur zijde en hebben een breedte van 50 mm. De lamellen kunnen zich uitvouwen en ogen dan als een pisségordijn. Zijn ze niet uitgevouwen, dan oogt de vlinderjaloezie als een horizontale jaloezie. 

In het kort: innovaties, decoratieve opties, exclusieve afwerking en kleuren. 

Alle systemen zijn maatwerk en komen wij vrijblijvend opmeten indien gewenst. Wij brengen dan ook de stalen mee zodat u uw keuze in uw eigen interieur gerichter kunt maken.