Duette en Plissé Shades
Duette en plissé shades zijn zacht, duurzaam en ontworpen voor gebruik bij bijzondere raamvormen.

Duette shades hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen de warmte 's zomers buiten en 's winters binnen te houden. De bijzonder veelzijdige Duette shades zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie transparanties. 
Ze geven een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in diverse vormen. Er zijn drie plooibreedtes beschikbaar. 
In het kort: energiebesparend en bijzondere raamvormen. 

Plissé shades zijn frisse, geplooide stoffen in veel verschillende kleuren en stijlen, waaronder sierlijke patronen en aantrekkelijke, rijke geweven structuren. Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende Topar coatings verkrijgbaar, zodat Plissé shades geschikt zijn voor serres. De veelzijdige en zeer decoratieve Plissé shades zijn perfect voor ramen van elke grootte en vorm. 

In het kort: speciale raamvormen en verschillende coatings. 

Alle systemen zijn maatwerk en komen wij vrijblijvend opmeten indien gewenst. Wij brengen dan ook de stalen mee zodat u uw keuze in uw eigen interieur gerichter kunt maken.